12/06/2013 § Lasă un comentariu

In seara aceasta mi-am facut culcus de creatie in balcon.

Este o perioada nebuna; uneori am impresia ca nu se mai termina si tinde sa fie o stare de fapt. Cu exceptia a 1-2 zile pe luna, restul sunt precum o zuzosenie inconjurata mereu de hartii, calculator, liste pe care le scriu si le rescriu, dorindu-mi parca sa se rezolve de la sine.

De doua zile nu ma mai pot dezlipi de laptop nici sa ma duc sa imi iau mancare la pranz, dar sa mananc; nu imi mai vine sa plec acasa si zboara tot timpul zici ca ar vrea sa prinda ceva din urma.

Astazi ajung acasa aproape de ora 8, nici nu ma schimb incep sa adun roboticeste hainele spalate si uscate, vorbesc cu fratelo despre jobul pe care si-l cauta si despre tata si ma gandesc ca as scrie; nu am mai scris de ceva timp si chiar daca nu mi-am propus asta pe lista anului in curs, clar nu trebuie sa uit de scris. Astfel, incerc sa imi caut contextul. Vad sezlongul pliant al consortului pregatit undeva intr-un colt de mai bine de 2 saptamani sa si-l puna in masina si ma intreb daca incape in balcon.

Imi este dor sa stau afara, sa zac afara… nu am mai facut asta de mai bine de o saptamana, asa ca iau sezlongul, ma chinui sa-l montez si vad ca se potriveste manusa spatiului disponibil. Si incep sa mesteresc la laptop, internet este, ganduri am… numai chef sa le astern mai trebuie…

Pana una-alta ma bucur ca mi-am gasit acest loc, ferit de ochii trecatorilor din drum, cu ochii la apus si cu vantul in jur si sper sa scriu mai mult…

Ei bine, se aud tunete si creativitatea mea merge odata cu ele…

 

Tagged: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading at Cenușăreasa.

meta

%d blogeri au apreciat: