19/12/2012 § Lasă un comentariu

Experimentul meu din ultimele zile ma invata zi de zi cate ceva…

Desi sa zicem ca ieri ma gandeam ca imi pastrez echilibrul de dragul planetelor care vineri se vor alinia, astazi am constientizat ca este cel mai sanatos mod de a-ti trai viata. Bine, nu imi pot permite zi de zi sa fiu o zuza mai trebuie sa si muncesc serios in viata asta si cine ma cunoaste catusi de putin stie ca sunt un stres pe doua picioare atunci cand stiu ca trebuie sa duc la bun sfarsit un lucru.

Insa, in momentele in care imi pot permite sa rad, de ce sa nu o fac? De ce sa ma inchid si sa ma inegresc ca si om, sa uit ca sunt o tanara frumoasa cu atatia ani in fata, cu atatea experiente de trait. Lumea nu se termina astazi niciodata; dupa o zi vine alta si alta si alta si suntem datori sa le exploatam in cel mai pur mod posibil, valorificand acele ceasuri pe care le respiri.

In ciuda faptului, ca sunt printre cele mai friguroase persoane din lume, iarna nu este anotimpul meu preferat, astazi am cantat intr-un mare fel „ninge iar, ninge iar”, ma uitam pe geam si incercam sa ma bucur de fiecare fulg care cadea, am ascultat cantece de Craciun, am facut glume mai mult sau mai putin deocheate, am ras mult, foarte  mult si am avut una dintre cele mai pozitive zile din ultima vreme. Am refuzat sa ma lamentez si sa cad in depresia in care era jumatate de tara.

Totul tine de mintea noastra. Si daca la un moment dat am discutat cu o colega si ii spuneam ca noi, oamenii, suntem cel mai mare dusman al planetei, creierul nostru este cel mai mare dusman al nostru. Din creier pornesc toate, de la orgasmul mult vanat si ravnit pana la inventarea energiei nucleare.

Astfel, imi propun sa imi setez creierul sa se pregateasca de ceea ce urmeaza, sa invat din greselile mele, sa fac ceea ce simt si ceea ce instinctul imi spune si garantez ca ma voi simti mult mai bine decat sa ma constrang la infinit.

Tagged: , , , , ,

Lasă un comentariu

What’s this?

You are currently reading at Cenușăreasa.

meta